Târgul ,,Vinul și pâinea”, organizat de Agenția de Management al Destinației (AMD) Bihor, urmează să aibă loc sâmbătă și duminică, în parcarea Centrului Comercial Aushopping Oradea (Auchan), din strada Ogorului, nr. 171.

Potrivit organizatorilor, acest târg gastronomic și de vinuri este un ,,eveniment transfrontalier de ocupare a locurilor de muncă din domeniul gastronomiei și de promovare a produselor gastronomice locale din Bihor și Hajdú-Bihar (Ungaria)”. Participanții nu numai că vor putea cumpăra diverse bunătăți de la producătorii locali și vor putea degusta produsele oferite de aceștia, dar vor fi, de asemenea, răsfățați cu momente artistice alese cu grijă de ansamblurile folclorice invitate.

Programul complet al Târgului:

Sâmbătă

Ora 10:00 – Deschiderea oficială

Ora 18:00 – Nyíló Akác Néptáncegyüttes – Ansamblul de dans popular Nyíló Akác

Ora 18:30 – Ansamblul Auşana

Ora 21:00 – Închiderea standurilor

Duminică

Ora 10:00 – Deschiderea standurilor

Ora 18:00 – Biharpüspöki Hagyományörző népdal csoport – Ansamblul Folcloric Tradiţional din Episcopia Bihor

Ora 18:30 – Grupul Vocal Moştenitorii Cântecului – Palatul Copiilor Oradea

Ora 20:00 – Ansamblul Artistic Profesionist ,,Crişana” al Teatrului Regina Maria Oradea

Ora 21:00 – Închiderea Târgului

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului ,,Crearea și dezvoltarea unei rețele transfrontaliere policentrice de formare și suport în vederea creșterii calității serviciilor turistice și meșteșugărești din județele Bihor și Hajdú-Bihar”, accesat prin Programul Interreg V.A. România-Ungaria, unde AMD Bihor este lider.

Sursa: agentianewsbihor.ro

Conținutul acestei pagini web nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene și a Guvernului României.

Copyright © For Tour BHHB 2019